Tweens, Familjekväll och Bibelutdelning

Tweens start 28 September

Torsdag den 28 Oktober är det dags för terminens första Tweens. Vi kommer att ha aktiviteter tillsammans i Pingstkyrkan Robertsfors mellan 18:00-19:30. För alla som går åk 3-6.

Familjekväll 6 Oktober

Nu är det snart dags för terminens första Familjekväll. Församlingen ordnar middag och det kommer finnas någon aktivitet för barnen. Start 17:00 i Pingstkyrkan Robertsfors. Sista anmälan 1 Oktober. 

Bibelutdelning 22 Oktober

Hej! Snart är det dags för bibelutdelning!
Tidigare i många år har vi haft traditionen att ge biblar till alla som går tredje klass. Den traditionen har vi tappat senaste åren men ska nu återinföra den igen. Så nu kommer vi att göra ett uppsamlingsheat där alla som går klass 3,4 och 5 har möjlighet att få en bibel från församlingen!

Bibelutdelningen kommer att ske under familjegudstjänsten den 22 Oktober 11:00 i pingstförsamlingen i Robertsfors. Är du förälder och vill att ditt barn ska få en bibel så behövs anmälan senast söndagen den 8 Oktober.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
måndag 4 december
tisdag 5 december
  • tisdag 5 december kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

     → Läs mer

  • tisdag 5 december kl. 18:00

    Bönegemenskap

onsdag 6 december
torsdag 7 december
fredag 8 december
lördag 9 december
söndag 10 december