Inaktuellt

Här hamnar äldre artiklar som inte längre är aktuella. Så se upp med datumen!

Utflykt för daglediga

Utflykt för daglediga 21/6 Välkomna till utflykt för daglediga! Vi startar dagen 10:30 på Pingstkyrkan i Robertsfors och fyller sedan bilarna. Sedan åker vi till Skellefteå och äter på EFS restaurang. Efter det åker vi till PMU:s second hand, strosar runt ett tag och dricker kaffe tillsammans. Vid fint väder besöker vi någon park där …

Utflykt för daglediga Läs mer »

Familjekväll 5 Maj

Familjekväll med middag och något för barnen. Fredag 5 Maj kl 17:00 i kyrkan (Yttre Ringvägen 28). Varmt välkommen! Sista Anmälningsdag 30 April. Anmäl dig här!

fira påsken inför guds ansikte 2023

Påsk inför Guds ansikte

Vår största högtid, påsken, närmar sig. Under ”stilla veckan” får vi följa Jesus som likt påskalammet prövas och nagelfars av både präster, fariséer, sadduceer och världsliga makthavare utan att man hittar något fel. Sedan följer vi honom vi in i passionsberättelsen där han delar vårt lidande, tar vår synd, döms till döden och vår plats …

Påsk inför Guds ansikte Läs mer »

Familjekväll 3 Februari

På fredag den 3 Februari är det dags igen för Familjekväll. Vi bjuder på mat och har någon aktivitet för barnen! Bjud gärna med er vänner! Anmäl dig här!

Familjekväll 2 December

Varmt välkommen till familjekväll fredagen den 2 December 17:00. Vi käkar med varandra och har god gemenskap. Det kommer också finnas något för barnen att göra. Vi bjuder på maten men det finns möjlighet att ge en valfri gåva om man så vill. Bjud gärna med era vänner! Anmäl dig här!

Familjekväll 4 November

Varmt välkommen till familjekväll fredagen den 4 November. Vi käkar med varandra och har god gemenskap. Det kommer också finnas något för barnen att göra. Vi bjuder på maten men det finns möjlighet att ge en valfri gåva om man så vill. Bjud gärna med era vänner! Anmäl dig och dina vänner här!