Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss. Välj ett sätt som passar dig nedan. Vill du att vi ska be för dig eller någon annan, skicka in ett böneämne här »

Du kan ringa expeditionen på telefon 0934-200 84

Expeditionen är bemannad dessa tider:
Onsdag 08:30 – 10:00
Fredag 12:30 – 14:00
Andra tider kan du lämna ett meddelade på telefonsvararen så ringer vi upp.
Kontakta Niclas Strindell

Du kan också ringa vår pastor Niclas Strindell på telefon 073-992 16 68. Kan han inte svara just när du ringer så försök igen senare.

Postadress expedition

Pingstförsamlingen i Västerbottens Mellanbygd
Kyrkogatan 12
915 34 Ånäset
Tel. 0934-200 84

Hitta till våra gudstjänstlokaler

Ge en gåva

Genom din gåva så kan vi tillsammans göra världen bättre. Vi ger hopp till människor, både genom det livsförvandlande budskap vi predikar och genom att hjälpa människor praktiskt och socialt.

Tack att du hjälper oss hjälpa fler och nå längre genom att sätta in en gåva via:
Swish: 123 412 54 23
Bankgiro: 331-6692
Plusgiro: 20387-7
Swish. Ge enklare
Ge en gåva enklare genom att scanna med din Swish-app
Scanna med din Swish-app

Om du blir månadsgivare så hjälper du oss att kunna planera missionsinsatser för längre tid. Det enklaste sättet är att automatiskt ge ett belopp varje månad genom autogiro. Du kan när som helst avsluta autogirot genom din Internetbank, eller genom att kontakta oss. Gör så här:

  1. Fyll i och skriv ut den här blanketten
  2. Skriv ut den och posta den till:
    Pingstförsamlingen i Västerbottens Mellanbygd
    Kyrkogatan 12
    915 34 Ånäset

Vi är utsändande församling för två missionärer, vilket betyder att vi tar ett arbetsgivaransvar och betalar ut lön. För båda dessa missionärer så är flera andra församlingar medsändande. Det betyder att man är delaktiga i underhållet (skickar pengar till lön och andra kostnader varje månad), ber för missionären och arbetet och känner ett engagemang för denna mission.

Behoven är inte täckta. Vi behöver hjälp med detta. Om du och din församling vill vara med och bli delaktig i någon av våra missionärers utsändande, så vore det en stor välsignelse.

Som medsändande församling får ni regelbundna rapporter och direktkontakt med vår gemensamma missionär. Han/hon blir er missionär. Ni får besök av missionären i er församling regelbundet och möjlighet finns att åka ut och besöka missionären på fältet.

För att få mer information, vänligen kontakta vår pastor eller ordförande