Kom med i en hemgrupp!

Ensam är inte stark. Vi behöver varandra. Vi behöver gemenskap. Det är lättare att bygga nära relationer med en mindre grupp människor. Därför samlas vi inte bara i stora gudstjänster, utan också i små grupper. En del smågrupper samlas hemmen, därför kallar vi dem hemgrupper. Men några grupper samlas på andra platser. Du är varmt välkommen med i en hemgrupp!

 

Annorlunda under coronarestriktioner

Medan vi har coronarestriktioner så träffas vi istället via något digitalt verktyg, som Zoom eller Messenger. Det går faktiskt riktigt bra att ha gemenskap på det sättet! Du får hjälp att komma igång om du behöver det. 

Det finns olika typer av grupper

Det finns grupper med blandade åldrar och kön. Det finns grupper för yngre. Det finns grupper endast för kvinnor och grupper endast för män. 

Vad händer i en hemgrupp?

Vi träffas en vardagskväll hemma hos någon i gruppen. Vi fikar och frågar varandra hur veckan har varit. Om någon vill att de andra ska be till Gud för någon situation så gör vi det. Samlingen tar inte mer än 90 minuter.

Vill du prova att komma med i en hemgrupp?

Du är varmt välkommen att prova komma med i en av våra hemgrupper. Fyll i dina kontaktuppgifter och var du bor så bjuder vi in dig till en grupp på din ort.