Invigning av LP-kontakten på Violas

Lördag 1 oktober är du välkommen till invigning av vår LP-kontakt på Violas, Storgatan 8 i Robertsfors. Det är öppet hus 12:00–15:00. 

Violas är den nya mötesplatsen i Robertsfors som öppnas 15 oktober. Men redan idag kan du få en förhandstitt om du kommer till invigning av vår LP-kontakt som redan öppnat på Violas.

En LP-kontakt är ett väl fungerande koncept inom LP-verksamheten. Hos oss betyder det en öppen gemenskap på tisdagkvällar kl. 17-19 där vi bjuder på fika och erbjuder stöd, gemenskap och motivation till människor med beroendeproblematik att förändra sin livssituation.

Vad är Violas?

Violas kommer efter den 15 oktober att erbjuda café med gott kaffe, second hand, blommor från Tro Hopp och Kärlek, samt andra spänande verksamheter. Intäkter från fikaförsäljning, second hand och butik (ej blommor) kommer att gå till olika typer av social hjälp i vårt samhälle.

tårta på violas
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Familjekväll 2 December

Varmt välkommen till familjekväll fredagen den 2 December 17:00. Vi käkar med varandra och har god gemenskap. Det kommer också finnas något

Senaste
Kommande händelser
fredag 9 december
lördag 10 december
söndag 11 december
måndag 12 december
tisdag 13 december
  • tisdag 13 december kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten.

     → Läs mer

onsdag 14 december
  • onsdag 14 december kl. 19:00

    Bön