Program: 100-årsjubileum och invigning

Robertsfors har fått en ny kyrka! Eller åtminstone en väldigt förnyad kyrkolokal. Kom och titta vid öppet hus och invigning på lördag 4 september. Vi är så glada att få visa lokaler som vi önskar ska bli till stor glädje för samhället på många sätt.

På söndag firar vi också 100 år som församling, med stor festgudstjänst kl. 11:00. Kom med!

Elimförsamlingen i Ånäset 1921

Elimförsamlingen i Ånäset var den första pingstförsamlingen i Västerbottens kustland. Grunden lades av Gerda Åström, den första pingstevangelisten att besöka Bygdeå socken. Sedan dess har församlingen haft 1542 medlemmar, gett hopp och hjälp till otaliga människor i regionen och skickat ut många missionärer över världen. Detta är värt värt att fira och tacka Gud för!

Program

Lördag 4 september

13:00 Invigning – öppet hus, Pingstkyrkan Robertsfors, med film, tal, skattjakt och smörgåstårta.
19:00 Överlåtelsegudstjänst och presentation av framtidsbild. Re-dedikering av lokalerna till Guds syften och bön att den helige Ande ska uppfylla sitt tempel – oss. Predikan av Daniel Alm, föreståndare för Pingst FFS i Sverige. Bön och lovsång.

Söndag 5 september

11:00 Jubiléumsgudstjänst med predikan av Daniel Alm, föreståndare för Pingst FFS i Sverige. Jubiléumskör, Kidz och tårta!
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
söndag 21 april
måndag 22 april
tisdag 23 april
  • tisdag 23 april kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

     → Läs mer

  • tisdag 23 april kl. 18:00

    Bönegemenskap

onsdag 24 april
torsdag 25 april
fredag 26 april
lördag 27 april