Var med och utforma vårt nya Media-Team!

Vår församling använder ett flertal kanaler för att dela information, sprida budskapet om Jesus Kristus och för att synliggöra oss. Vi har bland annat använt oss av Facebook och Instagram där det är många i, men också utanför, församlingen som följer oss. Ansvaret för dessa medier har inte legat på en person utan flera olika personer har gjort inlägg när det behövts. Vi tror att genom att samla ett team kan vi strukturera upp våra kanaler och skapa en röd tråd som gör att man känner igen församlingen oavsett plattform.

Igenkännande och Relationsskapande

Vi vill att våra sociala medier ska spegla oss. När vi själva tittar på de bilder som läggs ut och budskapet som sprids vill vi själva känna igen oss och vi vill att de som inte är med i församlingen ska känna att det är samma församling som syns på sociala medier som de träffar i verkligheten.

Vi vill knyta an till människor som inte är med i vår församling och som finns i vårat samhälle.

Vad speglar oss? Teamets uppgift kommer vara att försöka hitta färger, bilder och texter som vi kan känna igen oss i. Dessa riktlinjer kan vi sedan använda oss av i flera av våra kanaler så att vi och andra känner igen oss vart vi än kommer.

Vill du vara med?

Vi hoppas att just DU vill vara med i detta team! Bankar ditt hjärta för just detta, har du erfarenheter och kunskaper, eller känner du att Gud knackar på din dörr gällande det här? Vi tror att Gud förbereder människor i församlingen för att vara med i detta team.

Vad finns det för uppgifter? Vi vill att du ska göra det du tycker är roligt, men för att konkretisera har vi definierat 4 olika behov:

 • Fotografi
 • Onlinevärdar som kommer följa upp de nya människor som gillar våra sidor, skapa relationer med dem och vår bön att det skall leda till tro
 • Innehållsskapare som på ett kreativt sätt bl. a. kommer med idéer på vad vi kan lägga ut som är relevant för vårat samhälle
 • Grafiska skapare som skapar färdiga inlägg som läggs ut på Facebook och Instagram

Du behöver inte tänka på om du kan detta eller inte, vi kommer ha flera utbildningstillfällen där du kan öka din kompetens.

Vi kommer jobba tillsammans, hjälpas åt och bära detta tillsammans.

Om du vill vara med eller är intresserad och vill få mer förklarat vad det innebär så hör av dig! Det går bra att höra av sig till församlingen och så ser vi till att det kommer rätt, men hör helst av dig till vår ALT-student Lina Johansson på messenger eller till hennes mobil: 0709359402.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
onsdag 22 september
 • onsdag 22 september kl. 19:00

  Bön

  Vi går inför Guds ansikte, ber för våra medmänniskor och att Guds rike ska utbredas

   → Läs mer

torsdag 23 september
fredag 24 september
 • fredag 24 september kl. 17:45

  Kairoskurs. Anmälan krävs

  För alla kristna. Utrustar oss i vårt uppdrag att dela vår tro i vardagen i en mångkulturella värld. Anmälan senast 20 september via pingstmellanbygden.se

   → Läs mer

 • fredag 24 september kl. 18:30

  Ungdomskväll OPEN

  Aktivitet, fika/café, vittnesbörd m.m.
  Från 13 år och uppåt. Välkommen!

   → Läs mer

lördag 25 september
söndag 26 september
 • söndag 26 september kl. 08:30

  Kairoskurs. Anmälan krävs

  För alla kristna. Utrustar oss i vårt uppdrag att dela vår tro i vardagen i en mångkulturella värld. Anmälan senast 20 september via pingstmellanbygden.se

   → Läs mer

 • söndag 26 september kl. 11:00

  Gudstjänst med dop

  Predikan, bön, lovsång och dop. Vill du döpa dig? Kontakta Niclas, 073-9921668

   → Läs mer

måndag 27 september
 • måndag 27 september kl. 18:30

  Sångstund

  Sångstund på bönhuset i Ånäset. Ta med eget fika! Varmt välkommen!

   → Läs mer