Kontakta oss

Du är varmt välkommen att kontakta oss. Välj ett sätt som passar dig nedan. Vill du att vi ska be för dig eller någon annan, skicka in ett böneämne här »

Du kan ringa expeditionen på telefon 0934-200 84

Expeditionen är bemannad dessa tider:
Tisdag 13:00–14:00
Onsdag–fredag 09:00–14:00, lunch 12–13

Andra tider kan du lämna ett meddelade på telefonsvararen så ringer vi upp.

Kontakta Niclas Strindell

Du kan också ringa vår pastor Niclas Strindell på telefon 073-992 16 68. Kan han inte svara just när du ringer så försök igen senare.

Postadress expedition

Pingstförsamlingen i Västerbottens Mellanbygd
Yttre Ringvägen 28
915 31 Robertsfors
Tel. 0934-200 84

Hitta till våra gudstjänstlokaler

Ge en gåva

Genom din gåva så kan vi tillsammans göra världen bättre. Vi ger hopp till människor, både genom det livsförvandlande budskap vi predikar och genom att hjälpa människor praktiskt och socialt.

Tack att du vill hjälpa oss hjälpa fler!
Märk din gåva hur mycket som ska gå till församling respektive mission.

Swish: 123 412 54 23
Bankgiro: 331-6692

Swish. Ge enklare

Ge en gåva enklare genom att scanna med din Swish-app
Scanna med din Swish-app
Om du blir månadsgivare så hjälper du oss att kunna planera missionsinsatser för längre tid. Det enklaste sättet är att automatiskt ge ett belopp varje månad genom autogiro. Du kan när som helst avsluta autogirot genom din Internetbank, eller genom att kontakta oss. Gör så här:
  1. Fyll i och skriv ut den här blanketten
  2. Skriv ut den och posta den till: Pingstförsamlingen i Västerbottens Mellanbygd
    Yttre Ringvägen 28
    915 31 Robertsfors

Vi är utsändande församling för två missionärer, vilket betyder att vi tar ett arbetsgivaransvar och betalar ut lön. För båda dessa missionärer så är flera andra församlingar medsändande. Det betyder att man är delaktiga i underhållet (skickar pengar till lön och andra kostnader varje månad), ber för missionären och arbetet och känner ett engagemang för denna mission.

Behoven är inte täckta. Vi behöver hjälp med detta. Om du och din församling vill vara med och bli delaktig i någon av våra missionärers utsändande, så vore det en stor välsignelse.

Som medsändande församling får ni regelbundna rapporter och direktkontakt med vår gemensamma missionär. Han/hon blir er missionär. Ni får besök av missionären i er församling regelbundet och möjlighet finns att åka ut och besöka missionären på fältet.

För att få mer information, vänligen kontakta vår pastor eller ordförande

Vem ger du din kyrkoavgift till?

Vet du att du betalar en kyrkoavgift via skattsedeln? Om du inte gjort ett aktivt val så går detta till Svenska Kyrkan, om du är medlem där.


Du kan välja att ge din kyrkoavgift till Pingst och din egen lokala församling. Du behöver bara anmäla en gång så sköts det automatiskt via skattsedeln sedan.

Vi hoppas att du främst tänker på dina närmast anhöriga när du skriver testamente. Om du inte har några arvingar så går dina kvarlåtenskaper till Allmänna arvsfonden, ifall du inte testamenterat till någon annan. Här finns mer information om du skulle vilja testamentera till pingstförsamlingens arbete