24/7-bön vecka 39-41

Vecka 39-41 gör vi 24/7 bön igen! Tillsammans med många andra församlingar så ber vi oavbrutet. Vi täcker ännu inte hela veckorna med bön men nätverket av församlingar växer.

Skulle då inte Gud skaffa rätt åt sina utvalda, som ropar till honom dag och natt, då han ju lyssnar tåligt till dem?

Lukas 18:7

Vi samlas i Robertsfors och ber dessa tider:

  • Onsdag 14:00-16:00
  • Torsdag 02:00-04:00

Klicka på denna länk för att komma in i bönerummet när som helst tisdag – fredag under denna period. Du syns inte och hörs inte.

Om du vill vara hjälpa till och leda bönen så är det välkommet! Kontakta då Niclas så får du en annan länk som gör att du hörs och syns.

Böneämnen

I Pingst 24/7-bönen har vi kommit överens om att alltid be om Ordet, Blodet och Anden över Sverige.

Om Pingst 24/7-bön

Pingst Bön tog under hösten ett initiativ till ett nytt sätt för 24/7-bön bland pingstförsamlingarna i vårt land. Varje församling har två bönemöten á 2 timmar under veckan. Från vecka 9 kommer vi att be tre veckor, sedan pausa 3 veckor, sedan be tre veckor, osv.

Du kan ”titta in” och vara med i bönen när som helst via denna länk. Du syns och hörs inte i bönemötet men ditt namn syns i deltagarlistan om man klickar fram den. Tanken är att den länken ska hållas inom församlingarna och inte delas på sociala medier.

Bönen under vår församlings bönetider kommer att ledas från Robertsfors Pingstkyrka. Där finns gott om plats, så några personer kan vara med i kyrkorummet på ett coronasäkert sätt. Annars går det som sagt vara med via länken hemifrån.

Vad ber vi för?

Vi vill söka Guds ansikte tillsammans, vända oss till honom och ge honom den tillbedjan han är värd. Då kommer han också att bli stor för våra ögon så att vi kan be i tro. Vi kommer överens med bedjare över hela landet och ber om helande, förnyelse, fördjupning och genombrott.

Vi gör anspråk på Sverige för Guds rike.

Jorden och allt som uppfyller den tillhör Herren, världen och de som bor i den.

Psaltaren 24:1

Våra tre kraftkällor i bönen är Ordet, Blodet och Anden.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
fredag 29 oktober
lördag 30 oktober
söndag 31 oktober
torsdag 4 november