Vi är värdar för missionskonferensen SÄND 2021 – lördag 27 mars

Pingsts nationella missionskonferens SÄND 2021 kommer att sändas från vår kyrka i Robertsfors lördagen 27 mars kl. 9-12. Du kan vara med!


Varje år genomförs en nationell missionskonferens inom Pingst som berör viktiga frågor i våra församlingar och organisationer. Det är en mötesplats för församlingar, individer och organisationer som tillammans vill vara med och se missionsuppdraget fullbordas.Ni kommer att kunna delta vart ni än befinner er via vår digitala plattform. Konferensen kommer att bli en digital erfarenhet vi gör tillsammans.

Inledningstalare: Emily Samante Mayiani

Emily S. Mayiani är nationell ledare för kvinnodepartementet inom Free Pentecostal Fellowship i Kenya sedan två år tillbaka. Tillsammans med sin man, som är biskop i en region, är hon även pastor i en av församlingarna, Jerusalem.

Emilys hjärta brinner för att bygga upp kvinnor och våga tro på en Gud som ser till ande, själ och kropp. I den afrikanska kulturen har kvinnor mycket begränsat, eller inget, utrymme att växa och förbättra saker och ting utanför hemmet, så arbetet är viktigt. Det finns en oerhörd potential i kvinnorna både i den kyrkorörelse hon hör till men också i hela landet. I FPFK finns över 100.000 kvinnor.

Emily leder en årlig konferens ”Wise women conference” (visa kvinnors konferens), som 2019 samlade närmare 1000 kvinnor. Hon predikar över hela landet och uppmuntrar till tjänst samtidigt som hon lokalt driver en förskola och arbete där kvinnor får lära sig olika saker som att göra tvål, baka och tillverka smycken för att förbättra sin ekonomi och kunna sända barnen till skolor.

Vittnesbörd, valbara seminarier och viktiga uppdateringar

SÄND 2021 kommer även att innehålla lovsång, Gudsnärvaro, vittnesbörd, valbara seminarier, viktiga uppdateringar och förbön för missionärer som ska åka ut.

Så boka in tiden i din kalender och sprid informationen till andra: Lördag 27 mars ses vi på Zoom från Robertsfors!


Läs mer på SÄNDs hemsida – där finns även bilder för att dela på sociala medier. Det går förstås även bra att dela den här sidan på Facebook.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Mer att utforska

Starka vittnesbörd

Starka vittnesbörd i Zoom-delen av gudstjänsten

I söndags fick vi höra väldigt starka vittnesbörd i Zoom-delen av gudstjänsten. Vi som har varit med i gemenskapsdelen av gudstjänsterna via Zoom har fått uppleva mågna härliga stunder de senaste veckorna. Kom med du också!

Senaste
Kommande händelser
tisdag 9 mars
torsdag 11 mars
fredag 12 mars
lördag 13 mars
söndag 14 mars