Inställd: Retreat 24-26 april – Genom stillhet och förtröstan blir ni starka

Retreaten är inställd!

Längtar du efter tid att varva ner och komma inför Guds ansikte? Välkommen till en retreat på natursköna Dalkarlså Herrgård 24-26 april.

Känner du att du springer ifrån dig själv ibland? I en retreat får du hjälp att stanna till, dels för att ge Gud utrymme att tala, men också för att möta dig själv, finna ut vem du är, justera din inre kompass och hitta tråden igen.

Du kanske tänker att retreater är för kontemplativa människor. Men vi som leder denna retreat är högst uppdragsinriktade och aktiva människor som funnit styrkan i att dra sig tillbaka i stillhet hos Gud, för att sedan kunna gå ut med ett förnyat inre liv.

Dalkarlså Herrgård är en stillsam plats i natursköna omgivningar 35 km norr om Umeå. Du kan sitta vid vackra Dalkarlsån och lyssna på det rogivande ljudet av porlande vatten eller ta en promenad i skogen eller till havet.

Vad händer under retreaten?

I samlingarna tillber vi Jesus med lovsång och får vägledning in i stillhet, avskildhet och förtröstan. Retreaten är framför allt tid för dig och Gud. Känner du för att mest vara för dig själv så finns det gott om tid till det, men de gemensamma samlingarna har också en funktion och du kan välja själv hur social du vill vara.

Ibland kan det vara skönt att helt få slappna av från den sociala kommunikationen. Därför har vi också en del av retreaten då vi är helt tysta, förutom när vi gemensamt ber ur Psaltaren tillsammans.

Praktisk information

Start: fredag 24 april 09:30

Slut: söndag 26 april 14:00

Plats: Dalkarlså Herrgård, 35 km norr om Umeå

Retreatledare: Niclas Strindell och Kenneth Mattebo

Att ta med: Sänglinne, handduk, bibel, anteckningsbok och gärna lämpliga promenadskor så att du kan uppleva naturen.

Pris: 1 595 kr. Priset inkluderar mat och boende i enkelrum. För cirkelledare inom Bilda finns möjlighet att få delvis eller hel ersättning för kostnaden.

Arrangör: Älska Norrland i samarbete med Bilda

Anmälan: Senast 31 mars via anmälningsformuläret på denna sida. Ange eventuell i noteringsfältet om du är i behov av specialkost eller om vi på annat sätt kan underlätta ditt deltagande!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
lördag 18 maj
söndag 19 maj
måndag 20 maj
tisdag 21 maj
  • tisdag 21 maj kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

     → Läs mer

  • tisdag 21 maj kl. 18:00

    Bönegemenskap

onsdag 22 maj
torsdag 23 maj
fredag 24 maj
lördag 25 maj