Kom med och fira påsken så här

Det här blir en annorlunda påsk, men det kan bli en väldigt fin och stark påsk. När vi närmar oss Gud så närmar han sig oss, det är ett fantastiskt löfte som han ger oss i Jakob 4:8. Så låt oss ta tid att gå med Jesus in i påsken.

Så här firar vi påsken

Påskpromenad med sju stationer i Robertsfors

påskvandringVi har tillsammans med de andra kyrkorna i Robertsfors satt upp sju stationer efter Storgatan, med början vid Centrumhuset. Stationerna berättar om vad som hände under påskveckan för 2000 år sedan, med fina illustrationer av Pontus Perstrand. Gå den gärna, och bed om Guds närvaro vid varje station och att Guds Ande berör den som läser och reflekterar. Kontakta Niclas eller Ulrike om någon station skulle ha rivits ner.

Getsemanestund torsdag 19:00

nattvard hemmaTorsdag kväll har vi en direktsänd Getsemanestund med textläsning, reflektioner, sånger och nattvard. Du kan vara med via vår Facebooksida eller via YouTube. Skicka in dina böneämnen så ber vi i direktsändning (utan namn).

Förbered dig för nattvarden

Om du vill vara med i nattvarden så behöver du förbereda det innan 19. Paulus säger i 1 Kor 11 att det ska ske på ett värdigt sätt. Själva förberedelsen av nattvarden kan faktiskt upplevas som en del av det heliga. Du förbereder dig att möta Gud redan där. Så låt det gärna ta lite tid, hellre än att jäkta fram något. Bara ett gott råd ❤️

Långfredagsgudstjänst

På långfredag 19:00 så har vi gudstjänst via Facebook och YouTube där Niclas predikar.

Uppståndelsegudstjänst påskdagen 11:00 med överaskning för barnen

Majken och Fegert mysteriumPå påskdagen firar vi uppståndelsen med gudstjänst online 11:00. Observera att vi sänder en nyhet 10:55 för barnen:

Majken & Fegert – Mysteriet på Stenmyrvägen!

Bed att gudstjänster når långt och berör

Bed för våra gudstjänster, att vi alla kommer nära varandra i Andens enhet, att vi får bli berörda och förvandlade när vi ser in i Jesu ansikte, att vi får nå människor som normalt inte brukar gå i gudstjänster och att de blir berörda och förvandlade. Bed också för alla som jobbar med gudstjänsterna, för tekniken och förberedelser.

Önskar er alla en välsignad påsk i Herrens närvaro.

Niclas Strindell, pastor

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
lördag 18 maj
söndag 19 maj
måndag 20 maj
tisdag 21 maj
  • tisdag 21 maj kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

     → Läs mer

  • tisdag 21 maj kl. 18:00

    Bönegemenskap

onsdag 22 maj
torsdag 23 maj
fredag 24 maj
lördag 25 maj