Invigning av LP-kontakten på Violas

Lördag 1 oktober är du välkommen till invigning av vår LP-kontakt på Violas, Storgatan 8 i Robertsfors. Det är öppet hus 12:00–15:00. 

Violas är den nya mötesplatsen i Robertsfors som öppnas 15 oktober. Men redan idag kan du få en förhandstitt om du kommer till invigning av vår LP-kontakt som redan öppnat på Violas.

En LP-kontakt är ett väl fungerande koncept inom LP-verksamheten. Hos oss betyder det en öppen gemenskap på tisdagkvällar kl. 17-19 där vi bjuder på fika och erbjuder stöd, gemenskap och motivation till människor med beroendeproblematik att förändra sin livssituation.

Vad är Violas?

Violas kommer efter den 15 oktober att erbjuda café med gott kaffe, second hand, blommor från Tro Hopp och Kärlek, samt andra spänande verksamheter. Intäkter från fikaförsäljning, second hand och butik (ej blommor) kommer att gå till olika typer av social hjälp i vårt samhälle.

tårta på violas
Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
tisdag 18 juni
  • tisdag 18 juni kl. 10:00

    Dagledigutflykt

    En utflykt till Vindeln för daglediga. Samling vid Pingstkyrkan i Robertsfors 10.00 för samåkning i bilar. Anmälan till Kjerstin Gradin senast den 13 juni. 070 290 11 02

     → Läs mer

  • tisdag 18 juni kl. 18:00

    Bönegemenskap

onsdag 19 juni
söndag 23 juni
måndag 24 juni