Hang-Out: Kyrkfika och gemenskap utomhus!

I sommar flyttar vi gemenskapen från Zoom till kyrkfika utomhus! Detta gäller från och med söndagen den 13 juni.

Efter gudstjänsten och Zoom-bönen på söndagarna går vi direkt ut för att träffas på våra respektive orter. Ta med dig ditt fika, en filt att sitta på och kanske en boll eller ett kubb. Det finns inga måsten under dessa kyrkfikan, utan det blir vad vi gör det till. Trevliga samtal med vänner, en solstund i gräset, kanske drar någon spontant igång en fotbollsmatch, spelar lite volleyboll eller ett parti kubb. 

Vädret? Ja det kan skifta, men du får avgöra själv om du vill komma eller inte. Regnar det så är du fortfarande välkommen men det finns en risk att inte så många andra kommer just den söndagen. 

Vi har Hang-Out på våra respektive orter. De flesta åker till sin egen ort, men vill du så får du åka till någon annan ort för att umgås. På respektive orter träffas vi:

 • Bygdeå – Dalkarlså Herrgård
 • Robertsfors – Bruksudden
 • Ånäset – Lekparken
 • Burträsk – Kajen (OBS samling kl 13)
 • Lövånger – Kvarnparken vid f.d. Filadelfia (OBS samling kl 13)

Vi sätter ingen starttid utan gör dig iordning efter gudstjänsten och färdas till den plats du vill umgås på. Undantag gäller i Burträsk och Lövånger, där har vi satt en starttid kl 13.

Varmt välkomna!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
söndag 21 april
måndag 22 april
tisdag 23 april
 • tisdag 23 april kl. 17:00

  LP-kontakten

  Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

   → Läs mer

 • tisdag 23 april kl. 18:00

  Bönegemenskap

onsdag 24 april
torsdag 25 april
fredag 26 april
lördag 27 april