Församlingskväll för alla – torsdag 7 april 18:30

Torsdag 7 april kl. 18:30. Samtalstema: Delaktighet – Räknar vi med alla människor, oavsett bakgrund? Hur kan vi bli bättre på det?

En församlingskväll med inspiration, gemenskap och verkstad!

Inspiration & strategiska samtal

Vi börjar alla tillsammans med en stund där någon ledare ger några ord av inspiration och riktning för kvällen. Sedan har vi strategiska samtal där alla har möjlighet att vara delaktiga.

Gemenskap & handledning

Du har möjlighet att komma med i ett team. Det handlar inte bara om en uppgift som ska utföras - vi vill också bygga en laganda som inte går av för hackor. Den som är ny får vägledning in i uppgifter i teamet.

Planering & verkstad

Möjlighet för olika team att passa på att planera och kanske till och med att utföra sådant som behöver göras.

Jag undrar...

Kan jag komma även om jag inte är med i något team?

Ja, alla är välkomna till församlingskväll! Den första delen handlar om sånt som är viktigt för hela för alla. Sen får du höra vilka team som finns. Alla team välkomnar nya, och du kan prova dig fram tills du hittar en uppgift som du trivs med.

Om jag är med i två team, hur gör jag då?

Ja, flera av oss har flera funktioner, så att vi skulle kunna vara i mer än ett team. Då får du helt enkelt välja själv var du är med. 

Vårt team brukar samlas en annan kväll

Eftersom vi kommer att prata vision och strategi under första gemensamma delen av församlingskvällen så vore det bra om ni är med denna kväll. Församlingskväll ger oss möjlighet att tala strategi på ett annat sätt än vad vi kan göra under en gudstjänst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
lördag 18 maj
söndag 19 maj
måndag 20 maj
tisdag 21 maj
  • tisdag 21 maj kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

     → Läs mer

  • tisdag 21 maj kl. 18:00

    Bönegemenskap

onsdag 22 maj
torsdag 23 maj
fredag 24 maj
lördag 25 maj