Anmäl dig till Pingst Ledare via denna länk

Du som på något sätt är ledare eller har ansvar över något i församlingen är välkommen till en inspirerande och utrustande dag med Pingst Ledare den 7 november.

Om alla från vår församling anmäler sig snabbt (länk nedan) så kan vi förhoppningsvis hamna på samma ort. Välj Skellefteå när du anmäler dig. Ett alternativ är Granö (Umeå släpper bara in sina egna medlemmar).

Programmet håller på från ca 9.30 till 15.30. Förmiddagen kommer streamas nationellt med utrustande undervisning av Daniel Alm och Ruth Hasselgren. Eftermiddagen bärs sedan lokalt i värdförsamlingen med panelsamtal, undervisning och betjäning.

Temat Mer Jesus till folket är uppdelat i tre delar:

 • Mer andligt ledarskap
 • Mer som Jesus
 • Mer hopp till folket

Dessa tre delar genomsyrar dagen där Mer hopp till folket är temat på den lokalt arrangerade samlingen. Vi ser fram emot att få mötas inom de restriktioner som går och få utrustas i vårt tjänande genom undervisning, gemenskap, samtal, lovsång, bön och betjäning.

Anmäl dig med denna länk!

Det är viktigt att du anmäler dig med denna länk för att du ska få med vår fakturareferens – annars får du betala själv 🙂

Här är länken: https://pl20.konferenspasset.se/index.php?faktura=1&faktura_ref=943106591

Som sagt, välj Skellefteå som värdförsamling.

Hoppas vi ses där!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
söndag 21 april
måndag 22 april
tisdag 23 april
 • tisdag 23 april kl. 17:00

  LP-kontakten

  Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten och studeiförbundet BILDA.

   → Läs mer

 • tisdag 23 april kl. 18:00

  Bönegemenskap

onsdag 24 april
torsdag 25 april
fredag 26 april
lördag 27 april

Se fler händelser i kalendern…