Rapport från vår missionär Anneli Persson på Mercy Ships

Imorgon bitti 04:30 åker vår missionär Anneli Person ut på sin tionde resa för att jobba på Africa Mercy fram till 12 april. Här kan du läsa en rapport om vad hon gjorde under 2019.

Anneli Persson Mercy Ships

Annelis rapport från Guinea

Här kan du läsa en 7 sidor lång rapport på engelska skriven av Anneli Person. Den beskriver hennes resa till Guinea januari – april 2019. Klicka på bilden för att läsa rapporten.

Resa 2: Senegal

Därefter var hon ute en period till från augusti till oktober, denna gång i Senegal. Några veckor under denna tid var utan patienter, med fokus på förberedelser för ögonoperationer som startar nu i januari 2020. Hon var också en månad i Texas för ledarträning.

Artikel om Anneli i tidningen Dagen

Artikel i tidningen Dagen om Anneli Persson
Klicka på bilden för förstoring

I samband med Annelis 50-årsdag i december skrev tidningen Dagen en fin artikel om henne. Du som har en digital prenumeration på tidnigen Dagen kan läsa artikeln här. Har du inte prenumeration men skarpa ögon så kan du klicka på bilden.

Anneli behöver mer understöd

Vill er kyrka vara med och understödja Anneli som missionär? Har er församling en second hand-butik som skulle kunna hjälpa Anneli med understöd? Hon gör ett sådant viktigt arbete och skulle kunna vara ute mer, men då behöver hon mer understöd. Kontakta oss om du vill hjälpta till.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
onsdag 17 juli
fredag 19 juli
lördag 20 juli
söndag 21 juli
måndag 22 juli