Rapport från vår missionär Anneli Persson på Mercy Ships

Imorgon bitti 04:30 åker vår missionär Anneli Person ut på sin tionde resa för att jobba på Africa Mercy fram till 12 april. Här kan du läsa en rapport om vad hon gjorde under 2019.

Anneli Persson Mercy Ships

Annelis rapport från Guinea

Här kan du läsa en 7 sidor lång rapport på engelska skriven av Anneli Person. Den beskriver hennes resa till Guinea januari – april 2019. Klicka på bilden för att läsa rapporten.

Resa 2: Senegal

Därefter var hon ute en period till från augusti till oktober, denna gång i Senegal. Några veckor under denna tid var utan patienter, med fokus på förberedelser för ögonoperationer som startar nu i januari 2020. Hon var också en månad i Texas för ledarträning.

Artikel om Anneli i tidningen Dagen

Artikel i tidningen Dagen om Anneli Persson
Klicka på bilden för förstoring

I samband med Annelis 50-årsdag i december skrev tidningen Dagen en fin artikel om henne. Du som har en digital prenumeration på tidnigen Dagen kan läsa artikeln här. Har du inte prenumeration men skarpa ögon så kan du klicka på bilden.

Anneli behöver mer understöd

Vill er kyrka vara med och understödja Anneli som missionär? Har er församling en second hand-butik som skulle kunna hjälpa Anneli med understöd? Hon gör ett sådant viktigt arbete och skulle kunna vara ute mer, men då behöver hon mer understöd. Kontakta oss om du vill hjälpta till.

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-post

Mer att utforska

Senaste
Kommande händelser
onsdag 27 oktober
  • onsdag 27 oktober kl. 19:00

    Bön

    Vi går inför Guds ansikte, ber för våra medmänniskor och att Guds rike ska utbredas

     → Läs mer

torsdag 28 oktober
fredag 29 oktober
lördag 30 oktober
söndag 31 oktober