Nu har vi delat ut mat till nödställda i Indien

26 april gjorde vi en extra insamling till nödställda i Indien. Tack för ditt generösa gensvar! Hjälpen har nått fram.

Väldigt många människor är beroende av att kunna komma ut och arbeta för att kunna sätta mat på bordet samma dag. De flesta människor i Indien kan inte sitta hemma och arbeta som vi kan, utan svälten slår till direkt när de inte får gå ut under den lockdown som pågår. 

C. är pastor för en liten församling i B. Indien. Han såg hur illa framför allt änkor och gamla drabbades, och sa att han skulle vilja ge dem mat. Du bidrog till det och den 4 maj kunde den första distributionen äga rum. Eftersom du gav så generöst, totalt hela 21.660 kr, så räckte maten till en distribution till barn 11 maj och det kommer att bli två distributioner till.

Den 4 maj fick 62 änkor/äldre matpaket som räcker 14 dagar. Dessutom fick de 8 församlingsmedlemmar som hjälpte till att dela ut, varistt matpaket, eftersom de också är i samma situation. 

Den 11 maj delade de ut matpaket till 52 barn. 

Pastor Chinta har skickat foton från varje enskild överräckning av maten och några av bilderna kan du se här. Han och hans församling hälsar att de är så glada att de får göra detta och tacksamma till dig att du har gett!

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Mer att utforska

fira påsken inför guds ansikte 2023

Påsk inför Guds ansikte

Vår största högtid, påsken, närmar sig. Under ”stilla veckan” får vi följa Jesus som likt påskalammet prövas och nagelfars av både präster,

Senaste
Kommande händelser
söndag 26 mars
tisdag 28 mars
  • tisdag 28 mars kl. 17:00

    LP-kontakten

    Välkomna till enkelt café och gemenskap på Violas, Storgatan 8. I samarbete med LP-verksamheten.

     → Läs mer

onsdag 29 mars
torsdag 30 mars
fredag 31 mars
lördag 1 april